O donacijah

Spoštovani,

Na naši spletni strani lahko spoznate programe in redno spremljate različne aktivnosti Invalidskega društva ILCO Ljubljana, s katerimi pomagamo osebam s stomo in njihovim svojcem. Ker bi te programe radi izvajali tudi v bodoče, zbiramo donacije.

Donirate lahko na več načinov. Kako, boste izvedeli na zgoraj objavljenih povezavah.

Člani Invalidskega društva ILCO Ljubljana se zahvaljujemo za pomoč!

SMS Donacije

Navodila

Pošljite SMS sporočilo s ključno besedo STOMA5  na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR  zbiranje sredstev za izvedbo socialnih in rehabilitacijskih programov oseb s stomo  in njihove svojce v društvu. Za Invalidsko društvo ILCO Ljubljana  ( društvo oseb s stomo )

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije,A1, T-2 in Telemacha.
Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani  http://www.ilco-si.org

Z donacijo nam pomagate pri izvajanju socialnih programov za osebe s stomo in njihove svojce.

Člani Invalidskega društva ILCO Ljubljana se vam iskreno zahvaljujemo za vašo donacijo.

Donacije Dohodnine

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI

Zakon o dohodnini (ZDoh-2) vam omogoča, da lahko del svoje dohodnine (do največ 0,5 %) namenite izbranim organizacijam, ki opravljajo družbeno koristne programe. Med temi je tudi Invalidsko društvo ILCO Ljubljana. Vabimo vas, da nam namenite svoj delež in s tem pomagate pri izvedbi naših programov (več na www.ilco-si.org).

Pomembno! Odločitev za donacijo NE POMENI, da zato plačate več dohodnine. POMENI, da se država odpove navedenemu odstotku dohodnine, ki vam jo bo odmerila in ta znesek preusmeri k organizaciji, ki jo izberete.

Na ta način lahko vsaj malo vplivate na to, za kakšen namen se bo porabil z davki zbran denar. Če te možnosti ne izkoristite, država celoten znesek razporedi v skladu s svojimi prioritetami.

Več o namenjanju dela dohodnine na www.dobrodelen.si .

KAKO DONIRATE DEL DOHODNINE?

V spodnji obrazec vnesite svoje podatke, ga izrežite in pošljite na pristojni Davčni urad, pod katerega spadate glede na svoje stalno prebivališče. Če ne veste pod kateri Davčni urad spadate, preverite na www.durs.gov.si (O davčni upravi/Davčni uradi in uradne ure). Davčni urad upošteva vašo zadnjo veljavno zahtevo,ki jo od vas prejme do 31. decembra tekočega leta oz. jo najkasneje do tega datuma oddate priporočeno po pošti.
Prosim, da ta zahtevek za namenitev dela dohodnine posredujete tudi svojim sorodnikom, prijateljem, znancem, sosedom ...
Člani Invalidskega društva ILCO Ljubljana se vam iskerno zahvaljujemo.

Obrazec za Dohodnino

Donacije fizične osebe

Vsi, ki bi hoteli donirati za delovanje društva in izvedbo socialnih in rehabilitacijskih programov, ki jih v društvu izvajamo, lahko svojo donacijo nakažete na naš Transakcijski račun odprt pri NLB.

TRR: SI56 0222 2001 9146 108.

Dobrodošel je vsak evro.

Najlepše se Vam zahvaljujemo za donacijo in Vam želimo veliko zdravja!

Člani društva

Donacije Pravne Osebe

Prosimo za donacijo za izvedbo programov in delovanje Društva.

V invalidsko društvo ILCO Ljubljana smo včlanjeni  invalidi, ki imamo izpeljano debelo ali tanko črevo ali urinski sistem na trebušno steno (stomo). Najpogostejši vzrok operacije so  rakava  obolenja na črevesju ali mehurju.V društvu dajemo velik poudarek organiziranju socialnih programov, izobraževanju članov društva in njihovih svojcev ter  meddruštvenemu in mednarodnemu sodelovanju. Višino donacije določite sami, saj smo veseli vsake pomoči, ki bo omogočila delovanje našega društva in izvedbo socialnih in rehabilitacijskih programov.

 Transkacijski račun za nakazilo donacije: SI 56 0222 2001 9146 108 odprt pri NLB

 Najlepše se Vam zahvaljujemo za sodelovanje in Vam želimo veliko zdravja in poslovnih uspehov!

Donacijska Pogodba