Invalidsko društvo oseb s stomo
23. August 2012

Strunjan - rekreacija balinanje, plavanje in izmenjave izkušenj svojcev in stomistov

V četrtek, smo se ob 07.30 izpred Parmove odpeljali na naš plavalni dan. Pot nas je vodila po stari cesti do Vrhnike, saj smo spotoma pobirali še naše člane, nato pa po avtocesti do Strunjana.

Ko smo parkirali avtobus, na srečo so nam rezervirali parkirni prostor skoraj na plaži, je bil avtobus skoraj v trenutku prazen. Vsi smo se zapodili na plažo, eni v senco, drugi na sonce nekateri pa na težko pričakovano kavo. Morje je imelo prijetnih 26 stopinj zrak pa kar 36 stopinj, tako da smo kar nekaj časa plavali in se namakali v morju.

Ob 13. uri smo imeli kosilo v hotelu SVOBODA, potem pa zopet na plažo. Pred in po kosilu smo tudi tekmovali v balinanju in si s tem še bolj popestrili dan. Nekateri, se niso kopali, zato so si nabirali moči na svežem morskem zraku, se sprehodili po krajinskem parku, okolici Strunjana in si namočili noge.

Čeprav bi vsi najraje ostali še nekaj uric, smo se ob 18.30 odpravili proti domu, vsi veselih in nasmejanih obrazov, polni energije, sončnih žarkov in morskega zraka, saj je bil za nami lep in nepozaben dan druženja.


GALERIJA