Invalidsko društvo oseb s stomo

beremo

Dogodki

2024
25. March, 2024

Delavnice ročnih spretnosti, meritve krvnega sladkorja, krvnega tlaka in predstavitev pripomočkov za stomo

Velikonočni prazniki so v našem društvu po navadi razlog, da si zaželimo malo umetniškega ustvarjanja in urjenja fine motorike z ročnimi spretnostmi.

15. March, 2024

ŠPORTNE IGRE DRUŠTVA

Ob 9.30 uri smo se zbrali na Malenškovi ulici v Ljubljani, kjer že vrsto let vsak teden prizadevno treniramo in potem tudi tekmujemo na športnih igrah Invalidskega društva ILCO Ljubljana.

12. March, 2024

Literarno dopoldne

V torek, 12. 3. 2024 ob 10h, smo imeli na sedežu Invalidskega društva ILCO pred rednim in volilnim zborom članov društva kratko, a nadvse zanimivo predstavitev pisatelja Ivana Blagusa.

05. March, 2024

Aktivno plavanje v bazenih Bernardin, razgovori med stomisti, svojci in partnerji

Ker smo bili že naveličani mraza, dežja megle in zimskih oblačil, smo se odločili, da je napočil čas za plavanje v morskem parku Thermaris.

02. March, 2024

Tekmovanje v badmintonu, pikadu, prstometu, štrbunku in plezanje

Z invalidskim športnim društvom DiTra smo organizirali tekmovanje v badmintonu, pikadu, prstometu, štrbunku in plezalni steni.

19. February, 2024

Teoretično-praktična delavnica: »Refleksna masaža stopal in dlani (samopomoč)«

Za člane invalidskega društva ILCO Ljubljana smo na sedežu društva organizirali teoretično-praktične delavnice: »Refleksna masaža stopal in dlani (samopomoč)«, ki jih je vodila Jana Ječnik, dipl. inž. lab. biomedicine, certificirana refleksoterapevtka in maserka, inštruktorica joge obraza, certificirana svetovalka za TKM prehrano.

16. February, 2024

Plesni večer »COUNTRY Valentinovo«

Čeprav dva dni po prazniku zaljubljencev smo se nekateri člani ILCO Ljubljana udeležili country Valentinovega večera v Litiji, ki ga je organiziralo Country plesno društvo Bizonke in Bizoni (B&B)

08. February, 2024

Z vodičem po Plečnikovi Ljubljani, pohod, različne invalidnosti in razgovori

Z Invalidskim športnim društvom DiTra in Slovenskim društvom Transplant smo ob kulturnem prazniku organizirali nekaj dejavnosti, ki se jih je udeležilo precejšnje število naših članov.