Invalidsko društvo oseb s stomo

beremo

Dogodki

2023
15. April, 2023

Čistilna akcija

Z Zvezo prevoznikov po celinskih vodah Slovenije in Turističnim društvom Ljubljanica Trnovo smo se udeležili čistilne akcije.

04. April, 2023

Delavnice ročnih spretnosti, meritve krvnega sladkorja in tlaka, posveti z medicinskimi sestrami in predstavitev pripomočkov za nego stome

Velikonočni prazniki so v našem društvu po navadi razlog, da si zaželimo malo umetniškega ustvarjanja in urjenja fine motorike z ročnimi spretnostmi.

27. March, 2023

ŠPORTNE IGRE DRUŠTVA

Ob 9.30 uri smo se zbrali na Malenškovi ulici v Ljubljani, kjer že vrsto let potekajo športne igre Invalidskega društva ILCO Ljubljana.

12. March, 2023

Komedija, družabni program, degustacija in koncert

Čeprav je bila nedelja, smo se na sedežu društva zbrali ob 10. uri in se z odpeljali proti Metliki in Radovici.

01. March, 2023

Aktivno plavanje V BAZENIH, RAZGOVORI MED Stomisti, Svojci in partnerji

Ker smo bili že pošteno naveličani mraza in zimskih oblačil, smo se odločili, da je spet napočil čas za plavanje v morskem parku Thermaris. Vremenska napoved sicer ni bila najboljša, a se v našem društvu, v katerem smo zbrani sami dobrovoljneži, tega nismo prestrašili, zato smo se ob 8.00 uri odpeljali iz Parmove ulice proti Portorožu oziroma Hotelu Bernardin.

25. February, 2023

Tekmovanje v badmintonu, pikadu in prstometu

Z invalidskim športnim društvom DiTra in gosti smo organizirali tekmovanje v badmintonu, pikadu in prstometu.

08. February, 2023

Muzej, gotska cerkev in kulturni program

Z invalidskim društvom DiTra smo ob kulturnem prazniku organizirali nekaj dejavnosti, ki so se jih udeležili številni člani obeh društev.

03. February, 2023

Predavanji in razgovori

Organizirali smo dve predavanji: »Kako čustva vplivajo na naše telo, bolezni in zdravje« in »Sprostitev ob zgodbah in kitari«, ki ju je vodil Andrej Pešec, univ. dipl. pol. z Zavoda znanje za življenje.