Invalidsko društvo oseb s stomo
06. April 2018

Športne igre Zveze ILCO Slovenije

Letos so Športne igre zveze ILCO Slovenije padle na petek, 6. aprila, zato smo bili vsi udeleženci ob 9-ih zjutraj na Malenškovi 1 v Ljubljani. Tudi tokrat smo tekmovali v različnih disciplinah: kegljanju, streljanju z zračno puško in pikadu. Sodelovalo je 6 ekip iz šestih ILCO društev. A preden smo pričeli s tekmovanji, je bilo potrebnih izpolniti še nekaj formalnosti, ki so na takem tekmovanju potrebne (sodniki, komisije in podobno).

Tudi letos smo igre vzeli zelo resno. Vsak član si je želel doseči najboljši rezultat, tako zase kot za ekipo, zato so bile tekme napete in zanimive. Sodniki so imeli kar naporno in odgovorno delo.

Zagrizene tekmovalce so s tribun spremljali še bolj zagrizeni navijači, za katere pa je treba reči, da so se lepo in športno obnašali. Po koncu tekmovanj smo se veseli in razigrani odpravili na kosilo, ki smo se ga že zelo veselili. Še bolj pa smo se veselili podelitve težko prisluženih medalj.

Vodja programa gospod Zoran Terglav je ob pomoči Renate Laznik, Dragice Gaberšček in Ksenije Oblak, ki je vse ulovila v fotografski objektiv, podelil medalje posameznikom. Povedal je tudi, da bodo ekipni pokali podeljeni na srečanju oseb s stomo Slovenije na Otočcu, ki bo 9. junija 2018.

Z obilico lepih spominov na športne igre smo se pričeli odpravljati proti domu. Bili smo enotnega mnenja, da nas take igre združujejo in prinašajo obilico dobre volje in sprostitve.


GALERIJA