Invalidsko društvo oseb s stomo
12. September 2020

Kulturni program, pogovori, ŠPORT in PIKNIK

V soboto, 12. septembra ob 10. uri, smo v Gibišport centru v Klečah organizirali kulturno razvedrilni program.  

Dogodek smo otvorili z nastopom country plesne skupine Bizonke, ki je nastopila v pravih kavbojskih oblekah in nam predstavila različne plese. Pevci ljudskih pesmi Studenček so nam zapeli in zaigrali nekaj veselih viž, ki so nam ogrela srca in nas spravila v dobro voljo. Višek programa pa je bil ob ponovnem nastopu Bizonk, ki so tokrat nastopile v drugačnih kostumih in odplesale še nekaj zanimivih kavbojskih plesov. Program smo zaključili z večno Avsenikovo Na Golici.

Udeleženci so bili nad kulturnim programom navdušeni, saj je bil malce drugačen kot po navadi, nastopajoči pa so s svojo energijo poskrbeli, da nikomur ni bilo žal, da se je dogodka udeležil.

Dobili smo tudi obisk Zdravstvene inšpekcije, ki je preverjala, ali prireditev poteka v skladi s priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja koronavirusne bolezni. Nad vedenjem na prireditvi in urejenostjo dokumentacije niso imeli pripomb.

Po nastopih in inšpekciji, je z žara že pošteno dišalo, zato smo hitro poskrbeli za želodčke. Ob hrani in pijači smo se prijetno družili in si izmenjali mnenja ter izkušnje z različnih področij.   

Ker je bilo vodilo prireditve tudi šport, smo se razveselili zagnanih članov, ki so poprijeli za loparje in se pomerili v badmintonu. Drugim pa so bili bolj pri srcu balinčki. Med razgibavanjem in veselim druženjem je čas spet prehitro tekel, kar naenkrat je bilo že pozno popoldne in odločili smo se, da bo treba domov.


GALERIJA