Invalidsko društvo oseb s stomo
22. December 2022

SREČANJE PROSTOVOLJCEV IN AKTIVNIH  ČLANOV ILCO LJUBLJANA

Na sedežu društva smo organizirali sestanek naših prostovoljcev – oseb s stomo, ki obiskujejo in s svojimi izkušnjami pomagajo novo operiranim, njihovim partnerjem in svojcem. Skupaj smo naredili načrt dela za leto 2023. Že nekaj časa ugotavljamo, da nas je premalo, zato smo se dogovorili, da bomo okrepili mrežo naših prostovoljcev. To bomo naredili tako, da bomo organizirali izobraževanja in delavnice za vse tiste, ki si želijo s svojo izkušnjo pomagati ljudem, ki se s stomo šele soočajo.

Po sestanku smo se v dvorani pridružili ostalim aktivnim članom, ki so v preteklem letu aktivno sodelovali pri dejavnostih društva. V dvorani so namreč pakirali pošto in ILCOpis.

Tudi to srečanje naših vestnih in prizadevnih članov je potekalo v sproščenem in pozitivnem vzdušju, čeprav smo pogrešali nekatere najaktivnejše člane in prostovoljce.

Društvo je organiziralo malico za udeležence, smo si pa tudi nazdravili s penino za uspešno zaključeno leto. Ob penini so se odlično prilegle izvrstne sladice, ki sta jih spekli Lidija M. in Ksenija, za kar se jima seveda najlepše zahvaljujemo.  

Ob tej priliki se še enkrat zahvaljujem vsem za pomoč pri delovanju in programih društva!


GALERIJA