Invalidsko društvo oseb s stomo
19. December 2015

Zaključek leta s kulturno zabavnim programom

Že je leto na okoli december ves v lučkah, in vse se blešči okoli nas! 19. decembra smo se odpravili na  dolgo pričakovano SILVESTROVANJE našega društva! Seveda smo se tudi med letom lepo zabavali in marsikaj postorili. Silvestrovanje je bilo v obmorskem kraju Hrastovlje, kjer smo si oči spočili, ko smo občudovali razgled na Trst in Obalo. Za sprehod ni bilo časa, ker smo se raje sami zabavali ob glasbi naših vrlih muzikantov Ivana in Andreja. Bilo je obilo smeha druženja, plesa pa tudi igre so popestrile to naše druženje. Na silvestrovanju nismo bili samo člani iz ILCO Ljubljana. Povabili smo tudi prijatelje iz drugih društev: ILCO Nova Gorica, ILCO Srbija, ILCO Bosna, ILCO Varaždin in ILCO Pula.
Seveda nas je obiskal tudi Božiček. Ho ho ho, to je bilo zanimivo obdarovanje. Božiček je vsakemu kaj povedal, se slikal in obljubil, da nas spet obišče naslednje leto.

Ko se človek zabava, čas prehitro mine in že je bilo to jutro. Razšli smo se z zdravico in dobrimi željami. Zaželeli smo si predvsem zdravja, saj je ravno zdravje tisto, ki ga najbolj potrebujemo!

Hitro, no, kolikor hitro smo še zmogli, smo se odpravili na avtobuse. Malo smo zaspali in že smo bili v Ljubljani.

Srečno!


GALERIJA