Invalidsko društvo oseb s stomo
15. April 2016

Športne igre Zveze ILCO Slovenije

V petek, 15. aprila ob 9. uri  smo se zbrali  na Malenškovi 1 v Ljubljani, saj smo se tudi letos udeležili športnih iger Zveze ILCO Slovenije. Po opravljenih formalnostih, ki so na takem tekmovanju potrebne, smo pričeli s posamičnimi tekmovanji v različnih športnih panogah: kegljanju, streljanju z zračno puško in pikadu. Sodelovalo je šest ekip iz šestih ILCO društev.

Vsak član si je želel doseči kar najboljši rezultat, zato je na tekmovališčih pod budnim očesom sodnikov potekal pravi športni boj. Seveda tudi tokrat ni šlo brez glasnega navijanja, dobre volje in smeha. Po koncu tekmovanj smo se malce utrujeni, a zadovoljni, odpravili na kosilo. Po kosilu pa je vodja tekmovanja gospod Zoran ob pomoči gospe Albine Šetina podelil medalije. Ob tem nas je obvestil, da bodo ekipni pokali tudi letos podeljeni 14. maja 2016 na Otočcu, kjer bo tudi letos srečanje oseb s stomo Slovenije.

Navdušeni nad tekmovanjem in rezultati, ki nas vedno spravijo v dobro voljo, še bolj pa nad srečanjem na Otočcu, smo se odpravili domov.


GALERIJA